André Ottens,


In 1994 ben ik begonnen in de stad Groningen met een hypotheekkantoor in de Nw. Ebbingestraat. In 2007 ben ik naar Wapse verhuist en ben daar vanuit huis verder gegaan met adviseren van hypotheken en verzekeringen.

U kunt bij mij terecht voor een advies in hypotheken, verzekeringen, financieringen en aanvulling op uw pensioen. Door de wet Wft die sinds 2006 in werking is getreden is het advies gehouden aan normen van deze wet. Dit houd in dat er een gedegen inventarisatie aan het advies vooraf gaat, hierdoor krijg ik een goed beeld van uw situatie. Het advies wordt dan ook onderbouwd door de juiste cijfers. Een groot voordeel voor u.

Wij werken bij schadeverzekeringen en financieringen op provisie basis wat inhoud dat onze verdiensten in de producten zijn meegenomen. U krijgt dan geen aparte nota voor de geleverde diensten.

Bij het advies voor een hypotheek, overlijdens risico verzekering, vermogensopbouw en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ontvangen wij geen provisie van de geldverstrekker of verzekeringsmaatschappij. Het betreft hier dus netto producten. Wij zullen u dan ook in deze situatie een nota in rekening brengen voor de geleverde diensten. U zult van te voren door ons op de hoogte worden gebracht wat deze kosten zijn. Richtlijnen staan in de DienstVerleningsDocumenten (DVD) bij de downloads.